• Nyheter

Nya medarbetare

september 16, 2016


 

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Emelie Waldmann, Pär Tjernström, Thomas Hyllengren och Vesna Sinobad. Alla har givetvis gedigen erfarenhet av internationellt arbete mot ett flertal marknader och kontinenter.

 

Nya medarbetare

augusti 11, 2016


 

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Conny Reidefors. Conny har gedigen erfarenhet av internationellt arbete mot ett flertal marknader och kontinenter.

 

Avtal om samarbete

april 14, 2016


 

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom Data, IT och Kommunikation i Jönköping. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Arnold Wittman.

 

Avtal om samarbete

mars 3, 2016


 

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom tillverkning & industri i Askim. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Sture Nyberg.

 

Avtal om samarbete

februari 11, 2016


 

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom tillverkning & industri i Alingsås. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Sture Nyberg.

 

Arnold Wittman medlem i Styrelseakademin

januari 14, 2016


 

Arnold Wittman ingår medlemskap i Styrelseakademin. Ambitionen är att upprätta ett samarbete i frågor om internationell handel mellan Gravity och Styrelseakademin. Ytterligare information kan lämnas av Anna Carendi på Styrelseakademin.

Kontaktformulär

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.